El Centre Cívic Sagrada Família és un equipament municipal del barri de la Sagrada Família situat al districte de l’Eixample.

Des del Centre Cívic es potencia i recolza iniciatives de caire sociocultural, així com diferents propostes artístiques col·lectives o individuals, mitjançant una programació estable trimestral.
La proposta engloba diferents disciplines artístiques: música, poesia, narrativa, conferències, espectacles infantils... enfocades en temàtiques de gènere i generalistes.

Horari d’atenció del centre cívic: de dilluns a divendres de 9 h a 21 h, dissabtes de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i diumenges de 10 h a 14 h.

Telèfon: 93.450.89.17

Email: info@ccsagradafamilia.net

 

Aquest web insereix cookies pròpies per a facilitar la seva navegació i la de tercers derivades de l’ús al nostre web, de canals socials, així com per a millorar-ne la usabilitat i la temàtica amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús.  Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació en la Política de cookies.
Acceptar Més informació